Casa Bricchetto

Ontdek Piemonte vanuit deze vrijstaande villa met privézwembad in Mombarcaro

Reis en Verblijf

Mombarcaro is een klein plaatsje in de regio Piemonte, waar je het echte Italiaanse dorpsleven nog zult zien. Dankzij de ligging op een heuveltop heb je vanuit het dorpje een prachtig uitzicht op het heuvelachtige gebied van Le Langhe, en zelfs de Ligurische kust is zichtbaar! In het dorpje vind je een gerestaureerd kasteel. De omgeving van Mombarcaro leent zich perfect voor het maken van mooie wandelingen, en je kunt ook een bezoek brengen aan een van de wijngaarden in de buurt waar je de lokale specialiteiten kunt proeven. Ook de Ligurische kust is bereikbaar vanuit dit plaatsje (ca. 50 autominuten).

Praktische informatie

Adres:
Casa Bricchetto 10
12070 Mombarcaro (of Niella Belbo)
Italië 
 

Route eigen vervoer 
Casa Bricchetto is ongeveer 12 uur rijden vanaf Amsterdam. Een mooie route is via België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland om vervolgens door de San Bernardotunnel naar Italië te gaan.

Aangezien de woning aan een privéweg ligt herkennen de meeste navigatiesystemen het adres niet. Als u de mogelijkheid heeft om GPS-coördinaten (+44° 29' 8.46", +8° 5' 21.43") in te voeren dan is dit aan te bevelen.

Tip van de eigenaren: als u wenst onderweg vanuit Nederland te overnachten dan bevelen we u het IBIS Hotel in Colmar aan (vanaf €45,- per kamer).

Route Fly & Drive
Indien u besluit om per vliegtuig naar Casa Bricchetto te reizen is het huren van een auto vrijwel een must. Vanaf Turijn is de woning nog 1,5 uur rijden en vanaf Milaan nog ruim 2,5 uur (zonder rekening te houden met spitsuren en files).

Bij het vliegen op Torino of Milaan kunt u helaas geen gebruik maken van de avondvluchten. Tegen de tijd dat u dan bij de woning arriveert is er geen mogelijkheid meer om de sleutel in ontvangst te nemen.


Oppervlakte huis: 135 m²
 

Parterre:
Op de 1e etage:
Poolhouse:
Algemeen:
woonkamer
slaapkamer
badkamer
internettoegang (Wifi)
TV (satelliet, digital)
2x 1-pers. bed
douche
toilet
badkamer
balkon
toilet
wasmachine
internettoegang (WiFi)
slaapkamer

balkon
keuken
2x 1-pers. bed

verwarming (hout)
oven


terras (privé)
combimagnetron


tuin (privé, omheind, verlicht)
koel-/vriescombinatie


tuinmeubilair
slaapkamer


barbeque
2-pers. bed


parking
badkamer


zwembad (privé, omheind,
10 x 5 m.)
ligbad


geopend van april t/m oktober
douchewastafeltoiletAfstand tot voorzieningen

Centrum
3,0 km
Levensmiddelen
3,0 km
Meer
10,0 km
Openbaar vervoer
700 m
Openbaar zwembad
15,0 km
Restaurants
3,0 km
Uitgaan
15,0 km
Zee
40,0 km

Extra faciliteiten

Als u bij reservering aangeeft dat u boodschappen in huis wilt hebben (en welk pakket) zal het beheerdersechtpaar voor u de eerste boodschappen doen en staat dat bij aankomst voor u klaar op de keukentafel, dan wel in de koelkast.

U kunt kiezen uit de volgende pakketten:
 

Boodschappenpakket 1
(nadere info volgt...)
Boodschappenpakket 2
(nadere info volgt...)

 
De buurvrouw kookt op speciaal verzoek voor 4 of 6 personen een echter Piëmontese maaltijd. Maar ook in de directe omgeving zijn er diverse typisch Italiaanse agricultura restaurants. Voor weinig geld eet u er een heerlijk gerecht. Meer restaurants zijn te vinden in Ceva op 15 kilometer afstand.

Handig om te weten

Als familie en vrienden ook een paar dagen willen meegenieten van deze prachtige omgeving adviseren wij u om bij het naburige Bed & Breakfast "Cascina Falcona" te reserveren. Dit is dichtbij en absoluut de moeite waard.

De lokale weekmarkten zijn een bezoekje waard, zeker niet alleen om de dagelijkse boodschappen te doen:
Niella Belbo (3 km.) op donderdagochtend,
Monesiglio (6 km.) op dinsdagochtend en
Ceva (15 km) op woensdagochtend.